maandag 8 augustus 2011

Het wonder van de blessing baby


De geur van  regen.

Er was een  koude maartse wind, toen de dokter de kamer van  Diana Marie Lou Blessing binnenliep. Ze was nog zwak en draaierig  van de operatie.
        

          
        
Die middag  had Diana, 24 weken zwanger, wegens complicaties  een keizersnee ondergaan en er was een dochtertje  geboren: Diana Lou Blessing.


Haar  echtgenoot David, hield haar hand vast terwijl zij  zich gereed maakten voor het laatste  nieuws.
Met 1 pond  ,3 ons en slechts enkele cm was ze zeer  prematuur.Desondanks  klonken de woorden van de arts als een bom:"Het spijt mij oprecht maar ,Ik  denk niet dat ze het gaat halen", zei hij zo vriendelijk als het kon
'Er is slechts 10% kans dat ze door de nacht heenkomt,  en zelfs dan,als ze door een wonder het haalt, zal  haar toekomst er erg naar uitzien.

Vol ongeloof luisterden Diana en David naar de  uitleg van de arts:
Zij zal nooit lopen, nooit praten,  misschien blind zijn. waarschijnlijk verlamd en  mentaal een achterstand hebben.Zij hadden zo lang gedroomd van een dochter in  hun gezin.


Nu  zou binnen uren, hun droom ten einde zijn.Maar toen de eerste dagen voorbij waren, kwam er  nog meer bij.

Ze konden Dana nog steeds niet  aanraken; Zij konden Hun baby niet tegen de borst  houden en hun liefde overdragen.Alles wat zij konden doen, was bidden, opdat God  dicht bij de piepkleine Diana zou zijn.Geen moment was Diana  sterker aan het  worden.
Maar terwijl de weken voorbij gingen,  kwam ze voorzichtig een beetje aan en werd sterker.
En weer 2 maanden later,  terwijl de artsen steeds vertelden, dat de  overlevingskansen zo goed als nihil waren, mocht Diana  naar huis, net zoals haar moeder voorspeld had.Toen Diana 3 maanden oud was,mochten haar ouders  haar voor de eerste keer vasthouden.
 


6  jaar later, was Diana een pittig meisje met  glinsterende ogen,en een ijzersterke wil om te leven.Diana vertoonde geen enkel teken van  geestelijke achterstand en was alles wat een  kind kon zijn. Maar het eind van dit verhaal is  het nog niet.
Op een warme middag in de herfst  van  2010 zat Diana op de schoot van haar moeder in een  parkje waar haar lieve kleine broertje Justin aan het spelen was.

Zoals  gewoonlijk, was Diana aan het dollen en het kwebbelen, toen ze  ineens stopte en zei: 'Ruik je dat?'
Justin rook en antwoordde: 'Ja, Diaan,  het  ruikt wel naar regen'
Diana sloot  haar ogen en zei weer: 'Ruik je dat?'
En haar moeder zei:  'Lieve hemel , schatteboutjes, ik geloof dat we straks nat worden.
"Het ruikt heerlijk naar regen.'

Diana schudde haar hoofd,  raakte haar schouders aan en vertelde: 'Nee, het  ruikt naar Hem'
Het ruikt naar "God" toen ik met mijn  hoofd op zijn borst lag.

Tranen kwamen op zetten,toen Diana  opsprong om met de andere kinderen te gaan  dansen.Voordat de regen begon, hadden  de woorden van haar dochter al bevestigd, wat de  Blessingfamilie, in hun hart, al hadden geweten.Tijdens de lange dagen en  nachten van die eerste 2 maanden van haar leven,  toen zij nog te gevoelig was om haar aan te raken,  had God haar tegen zijn borst gehouden en het was  Zijn geur die zij zich zo goed  herinnerde.


Vanochtend,  toen de Heer een raam naar de hemel opende, zag  Hij mij en vroeg aan mij :

"Mijn kind, wat is je grootste wens vandaag?'

'Heer,  aub, zorg met al uw liefde voor de persoon, die deze boodschap  leest en over zijn familie  en vrienden, want de  mensen hebben u liefde en hulp nodig en ze verdienen  het.'

De liefde van God is een Oceaan.

Geloof en vertrouw opdat je  ziet en voelt waar hij begint, maar niet waar hij  eindigt. Engelen bestaan,  maar omdat zij niet allen vleugels hebben, noemen  we ze vrienden.


"Wonderen" worden geboren uit liefde zowaar alle leven heilig  en het kostbaarste op de aarde is.

God Bless

Laat het U allen  goed gaan,Stan Rams


Bron: Een Mail die ik ontving van Sancta Marleen Paulussen uit Maastricht Limboland Nederland
Tags

Premature baby
De kleinste baby ter wereld
Wonderbaarlijke genezingvan een ten dode opgeschreven baby
Wonder van de schepping
De blessing formule
The Blessing Formula
Diana Marie Lou Blessing
Kindje van 1 pond en 3 ons


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank