zondag 27 november 2011

Op naar 10 000 voor de nederlandse economie!


.
Freelance.nl is een Gratis Marktplaats  voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers  werkzoekenden en opdrachtgevers.    Plaats gratis uw profiel /bedrijf


Beste Bezoekers,

In Nederland gaan steeds meer mensen op basis van freelance, of als zzper werken, en veel mensen verdienen op deze wijze bij en de meeste voorzien hiermee als ondernemer in hun levensonderhoud.

Er zijn een aantal freelance sites maar Freelance Nederland is ronduit de beste en deze is nog gratis ook!

Steeds meer freelancers en opdrachtgevers vinden elkaar via Freelance Nederland
en dat is goed voor de mensen en voor de Nederlandse Economie

Ik ben zelf  freelance pianist en heb veel baat bij Freelance NL want je kunt hier opdrachten vinden en een profiel maken kost niets, het is helemaal gratis!

Nu zijn er tienduizenden freelancers en opdrachtgevers in Nederland die op zoek zijn naar elkaar, ondernemers en freelancers, die tegen een redelijke tarief een goed product afleveren, te denken valt aan tolken, vertalers, webdesigners,applicatie ontwikkelaars, ontwerpers, verzorgers, huishoudhulpen, boekhouders, tekstschrijvers, grafische vormgevers, managers,adviseurs, leraren, icters,en noem maar op, en dan is een Grote Marktplaats waar je de opdrachtgevers treft een geweldig goed initiatief en dat is Freelance Nederland!

U kunt zich gratis inschrijven en een prachtig profiel maken en gelijk gebruik maken van de database en opdrachten binnenhalen, er is een vraag en antwoord forum, en nog veel meer heeft de site te bieden!

U ( Ondernemer, freelancer, zzper en opdrachtgever )kunt later eventueel upgraden en bv adverteren voor een schijntje van wat het U oplevert! , maar een gratis account doet ook al wonderen want steeds meer freelancers vinden op deze wijze de opdrachten en dat is geweldig want zij hebben werk en de opdrachtgevers zitten niet meer om bekwame freelancers verlegen!

Freelance Nederland  is dan ook een zeer snel groeiende Marktplaats met maar liefst 30 000 en groeiend aantal bezoekers per dag!

Schrijf U gelijk gratis in en stuur deze link Freelance Nederland door naar de mensen die op zoek zijn naar freelance werk en stuur de link naar opdrachtgevers en iedereen die het aangaat want zo komen de  werkzoekende freelancers en de opdrachtgevers  samen en helpen we de Nederlandse economie er een heel stuk bovenop te komen!
 
Kom op naar de 10 000 !


Mijn doel is om als een van de partners van Freelance Nederland  10 000  inschrijvingen te behalen en dat moet kunnen , 10 000 freelancers en mensen die werk zoeken en de opdrachtgevers die  verlegen zitten om goed personeel, dat zij elkaar vinden en samen werken via Freelance Nederland!


Mijn teller als een van de partners van freelance nl  staat nu op 1450 ( binnen drie maanden gerealiseerd!) en het dus het is nog een lange weg maar samen zullen we slagen

IK  hoop per 1 januari 2012  het nieuwe jaar te kunnen vieren met de 10 000 ste inschrijving!.

Speciale verrassing!

Elke 1000 ste inschrijver(ster) mag rekenen op een speciaal cadeau van mij en wel een geheel verzorgd prive pianoconcert van anderhalf uur inclusief een 5 gangen super lekker diner in het 5 sterren Krasnapolsky Hotel te Amsterdam zodra dan wel de tienduizend is bereikt en dat is toch wel  een zeer knus gezellig leuk lekker cadeau.

Op naar de Tienduizend!  voor de Nederlandse Economie Voor de  Freelancers en de Opdrachtgevers !

Ja dit is een geweldig goed initiatief  dus niet laten lopen deze kans maar  Doen!!!


Alvast hartelijk bedankt

Stan Rams


Tags

Breng freelancers en opdrachtgevers samen zodat de mensen werk hebben en de werkgevers niet meer verlegen zitten op personeel,schrijf je gratis in bij Freelance nederland, stuur de link door naar freelancers en opdrachtgevers, en help de Nederlandse Economie er op deze wijze weer een stuk bovenop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank