vrijdag 2 december 2011

Baasje Gezocht


Tehuis gezocht !!Beste bezoekers,


Bent u vaak alleen, eenzaam en alleen? voelt u zich wel eens behandeld als een HOND? heeft u zin om te spelen en of te knuffelen? Heeft u behoefte aan een te gekke vriendschap, een trouwe lieve vriend die bij u blijft wat er ook gebeurd? doe dan niet zo dwaas en ga naar het dieren asiel en haal een lieve poes een trouwe hond of een satijnzacht konijn of een verdwaalde haas.

Hang je vaak uren met je flapogen in de bank voor de tee vee ? of speel je uur na uur de stomste maar de leukste spelletjes op de pee cee, maak het dan niet te bont, ga naar het asiel koop een snoeze poes of ga lekker wandelen en rennen spelen met je dierbaarste dier thuis op straat of aan de zee.

Ga steeds nog naar de dure fitness club waar je altijd dezelfde mensen ziet zwoegen om een grammetje af te vallen ,duik dan liever gratis de vrije natuur en val gelijk twintig kilo af door te gaan rennen met de hond en blijf dan ook niet meer niet op de loopbank hangen met je luie kont.

Heeft u last van een aan uw smalle beurs knagende deurwaarders rat of muis?, haal dan liever een euro kat in huis,dan zijn je zorgen snel voorbij en is er snel weer kaas voor bij de buis.!

Zit je hart vol liefde maar weet je uit teleurstelling niet meer waar waarheen ermee? of aan welk goed doel of lieve schat je iets kunt geven omdat de directies van de meeste goede doelen als Dagoberts zwemmen in een euro zee? Help liever een spetter kwetter eend uit het olie meer, red arme lieve meeuwtjes en zee leeuwtjes uit de olieteer.

Stuur je euro liefde naar de opvang van Pieterburen, en ga lekker aan de mooie stranden genieten en blijf maar lekker met je kijkers uur na uur naar al dat schoons turen.

Geniet van de blauwe hemel, die lekkere dromen wolken, die de mensen nooit zullen bedonderen. Wees blij met de hemel die de plantjes en al dat leeft lekker fris en nat en in de zomer zo heerlijk heet doet zegenen.

Bent U eventjes of helemaal de weg kwijt Heeft U behoefte aan een goed gesprek, en weet de overspannen psychiater het zelf ook niet meer? koop dan maar gelijk een sprekende papegaai, en dan bent U zo weer van de wereld bewust van wat die gekke vogel net als jij er allemaal weer uit kraamt.

Voelt u zich niet veilig in huis omdat de alarminstallatie steeds op hol slaat of het niet doet als er bij de bejaarde buren word ingebroken?, schaf dan een waakhond aan, die doet het altijd en ook zonder batterijen en jaagt die de boeven bij u en bij de buren door te blaffen en als het moet door ze in de billen te bijten wel snel weer weg.

Zit U met een schreeuwende baas in Uw maag? , leer dan van uw fouten en om assertief te zijn en voor Uzelf op te komen, schaf een hond aan behandel hem met liefde en respect, wees lief goed rechtschapen; leer hem om te luisteren en van zich af te bijten want dat werkt! Ga naar je baas, kom op tijd en doe je uiterste best, voer hem met noeste arbeid koekjes, maar blaf je grenzen als het moet maar eens stevig van je af en de promotie en al het goede dat van boven komt,komt dan wel vanzelf net als de lekkerste rest.

Lieve lezers schatten? Kijk maar eens snel hieronder welke lieve schatjes er op u wachten!

Honden

katten


knaagdieren


Alle dierenzooplus 10%Tags


Baasje gezocht, leuke lieve konijnen hazen kattige poezen hondstrouwe hondenkameraden snoezelige donzen knagende borrelnootjes knagers  wachten op een leuk knus thuis om dor jou geknuffeld te worden en met je te spelen en om met hun lieve oogjes en snoetjes te bedelen om koekjes en worstjes,, Lieve dieren zoeken een baasje, dieren die jou alle liefde van de wereld geven , trouwe lieve wakers die  boeven verjagen en waar je gezellig sportief en gezond  mee kan gaan wandelen en dollen in de wijken en de natuur. Ga naar het asiel en kies je beste vriend, een haas  een kat een hond of lief konijn dat is leuk goed en wijs en voor iedereen zo fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank