donderdag 29 december 2011

Het dikste varkentje ter wereldBeste bezoekers, snuffelaars en speursters,

Lees onderstaande FAX van de Speur Recherche en denk met ons mee, want elke hersencel die goed werkt en elk kloppend hart  is broodnodig om samen een geheel te vormen en samen te werken voor een betere wereld voor de mensen en voor de dieren aangezien er meer dan zat zotte zakkenvullende figuren in de regering de dienst uitmaken in een wereld die alsmaar geteisterd word door corruptie bezuinigingen onrecht geweld zakkenvullerij en schranspartijen van politici op de kosten van de afgeperste belastingbetaler.


Brussel, 27 augustus 2016: 08.50
Fax nota Interdol L'Internationale Recherche FS

Dit document moet U allen weten is geheim.
Vertrouwelijk: De Muurtjes hebben Oortjes.

PRO JUSTITIA

Beste speurders waarheidsvinders,Zijnde op de hoogte gebracht door spionnen uit Walonie is onze dienst te weten gekomen dat op 7  juni 2016 de speurders  "Janssen" en "Janssen"  melding hebben gemaakt van duizend bommen en granaten die worden gefabriceerd in Belgie en Holland en dat die worden gevuurd met JSF vliegtuigen op steden in Irak onder leiding van de als  lieg neus bekend staande Hollandse premier Marc Rutte. Volgens Janssen en Janssen, en een groot deel van het Hollandse Volk, zou de liegende Hollander Rutte altijd liegen en banden hebben met het van moord en brand verdachte echtpaar Clinton uit Amerika, en zou Rutte samen spannen met een louche veilingmeester(pecholt) en een veroordeelde groen terrorist genaamd Samsom. Volgens de rapporten zouden Rutte en zijn gezelschap tevens pedofielen beschermen en  kind bruiden goedkeuren en werden zij zijn gespot zijn in Kuala Lumpur en in een meisjes bordeel te Bangkok

Zoals u weet zijn wij allen op zoek naar de oorzaak van de ramp die heeft plaatsgevonden en willen wij weten wie de schuld heeft dat er zoveel onschuldige slachtoffers zijn gevallen.   

Welnu zult ge uit de publicaties van de IRB weten dat de Hollandse Kazen Koning een luxe 10 sterren bubbelbad paradijs wilde laten bouwen in Bangkok voor zichzelf en voor zijn Argentijnse vrouw op slechts 2 kilometer afstand van een sloppenwijk waar honderdduizenden mensen in armoede leven.  De `Kazen Koning ` meende naar verluid volgens Jansen en Jansen een goede slimme daad  te doen om naast de sloppen te gaan bouwen omdat hij de plaatselijke bevolking via een pijplijn wilde helpen aan drinkwater en omdat hij hongerende mensen voor een royale aalmoes in dienst wilde nemen.

Jansen en Jansen hebben daarop ontdekt dat 200 miljoenen euros aan Hollands Belasting geld waren besteed voor de opknap van een pas gerenoveerd paleis, 300 miljoen euro voor uit de Oekraine gestolen  Kunst, maar liefst 500 000 euro voor een enkel hek, 1 miljoen euro voor een bubbelbad en 250 000 euro voor een gouden toren haan die zou zijn gesmokkeld uit  Kuala Lumpur. Ook zou een bedrag van 300 000 euro zijn begroot voor champagne, dure franse wijn, biefstuk, caviaar, en 22 000 Euro voor varken dat men aan het spit wilde braden om te serveren aan diverse uitgehongerde gasten waaronder,  De Clintons, Angela Merkel, Juncker, Otto Maan, de miljardair Sorros, Bill Gates, Hollande, de Rockefellers en de familie Rotchild, en president Barrack Ell Hoessein Obama die vooraf had laten weten duizend en een keer meer zin te hebben in hete kip dan in een onrein varken.


Naar verluid is in het onderzoek naar de daders door geniaal speurwerk ontdekt dat nadat de slachtoffers die te betreuren zijn, zijn komen te overleden aan andere gevolgen dan aan het consumeren van een onrein varken, dat zij aldus zijn overleden aan een andere oorzaak die nog moet worden achterhaald door het boven halen van de onderste steen door grondig onderzoek door zodra het maar mogelijk is Rutte grondig aan de tand te gaan voelen en gebruik te doen maken van een leugen detector.. 

Het vooronderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de slachtoffers niet zijn overleden als gevolg van het consumeren van varkens vlees maar dat zij veel eerder het slachtoffer zijn van een complot.

Volgens de ambassadeur Jerome Goedmuts te Bangkok zijn veel mensen ziek in Bangkok omdat zij niet beschikken over schoon drinkwater maar niet door het eten van varkensvlees. De Thais-Indiase geneesheer-directeur, dr Trampal Thakra Loempa van het Bangkok Memorial Hospital heeft dat ook per telefax bevestigd en ja awel dat de overleden slachtoffers te Pignic zeer beslist niet zijn overleden als gevolg van  varkens vlees omdat na maag onderzoek is gebleken dat de slachtoffers helemaal geen varken hadden geconsumeerd maar wel water rijst en kip.

De  Federale Speurders Politie heeft daarop speurders naar Bangkok gestuurd waarvan U bij deze een verslag ontvangt van de eerste resultaten.

***Federaal  Onderzoek Bangkok Team ***


Welnu zijn wij, Willemsen en Willemsen, rechercheurs van goede waarden en vrienden collegas van Jansen en Jansen, na intens speurwerk tot de volgende opklaring gekomen.

Voor wat betreft de bestedingen van het Hollandse Oranjehuis zijn deze ontzettend dom en en duur en worden de enorme kosten door de regering Rutte betaald met belasting gelden die men afperst van de Nederlanders

Voor wat betreft het onderzoek naar een door de liegende Rutte besteld varken voor een braderie voor de Kazen Koning ter gelegenheid van de bouw van een bubbelbad paradijs te Bangkok, is gebleken dat het als vermist opgegeven varken heelhuids teruggevonden is en dat het voornoemde varken gelukkig in levende lijve is en in een goede gezondheid verkeerd.

Wat betreft het varken zijn hier de nadere details van ons geniale speur werk.

Het bewuste varken, dat men wilde kopen voor de schranspartij van de Kazen Koning  weegt rond de 621 kilo. Het betreft een zeer vet zwijn.Een normaal varken weegt maar zo'n 120 kilo maar dit vette zwijn eet elke dag 5 kilo varkensvoer en daarnaast gaan er enkele 'eclairs', en wel diverse gebakjes met pudding en chocolade bovenop.


De eigenaars zijn tegen het slachten van dieren en verklaarden dat ze erg veel geld moeten uitgeven aan het varken en amper over de middelen beschikken het dier te kunnen blijven houden. Het zwijn heeft geluk want het varken zou goed zijn voor 180 koteletten en zou je er 2 hammen van elk 34 kilo uit kunnen halen. Van het zware beest zouden ze 1.900 sneetjes spek of 4.800 worsten kunnen maken maar omdat ze allemaal zo dol zijn op het varken, en het beest als een "God" betrachten, verzorgen en vereren ze het zwijn met alle liefde en respect.

De eigenaars verklaarden dat "een elitair  gezelschap" het varken wilde kopen en meenemen per vliegtuig naar Holland en dat zij het varken het meer dan  goed naar de zin wilde maken uit dierenliefde maar daar trapten de eigenaars niet in omdat zij vooraf alreeds waren gewaarschuwd dat een liegende Hollander genaamd Rutte, het varken wilde kopen om het dier aan het spit te laten braden en consumeren bij een braderie  voor tal van hooggeplaatste misdadigers.


In afwachting van nader DNA onderzoek gaan wij  Willemsen en Willemsen door met het onderzoek naar de onderste steen en verzoeken de uitlevering van de liegende Hollander Rutte zodat wij deze aan de tand kunnen voelen over de toedracht van de ramp waar zoveel mensen dood door zijn gegaan..

Ons speurwerk zal morgen om 14.00 u tijdens een internationale persconferentie te Brussel aan de wereld bekend worden gemaakt.

Einde Fax: Interdol Le Federale Speurneus Recherche.

Speurders Willemsen & Willemsen

Dit document moet U allen weten is geheim.
Vertrouwelijk: De Muurtjes hebben Oortjes.

***   ***  *** *** *** *** *** *** ***

Tags

Het dikste varken van de wereld weegt 612 kilo, eet 5 kilo varkensvoeder per dag en vreet een berg aan eclairs gebakjes en koekjes het varken word door de plaatselijke bevolking te Pignic in Bangkok als  heilig betracht en geen mens zal het dan ook in zijn hoofd halen om het vette zwijn kwaad te doen of op te eten het zwijn is overigens goed voor 1900 sneetjes spek en ruim 4800 worsten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank