donderdag 15 december 2011

Mobiele telefonie veroorzaakt kanker
 Beste bezoeker,

Mobiel bellen is praktisch en leuk en zo zijn er miljoenen mensen in Nederland en miljarden bellers en belsters ter wereld die gebruik maken van een mobiele telefoon maar stelt u zich nou eens voor dat de straling die afkomstig is van mobiele telefoons en van mobiele zendmasten op de lange duur schadelijk blijkt te zijn voor de gezondheid en een veelheid van klachten en aandoeningen en zelfs KANKER kan veroorzaken.

Nederlanders?

In Nederland worden mensen die klagen over stralingsziektes uitgemaakt voor paranoia en geestelijk gestoord. Er zijn echter wel enkele sites op internet die zijn opgezet door Nederlanders die toch echt wel aantonen dat er meer aan de hand is dan een ingebeelde ziekte.

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking is chronische ziek (bron CBS).  Dat wil zeggen dat ze klachten hebben die na drie maanden nog steeds niet over zijn,  ondanks het feit dat ze uitgebreid door hun arts en specialist zijn onderzocht, doorgelicht, kijkoperaties hebben ondergaan, bloed en urine afgestaan, pillen geslikt en zalfjes gesmeerd. Niets hielp.

Ziek, voor de rest van je leven. Niets aan te doen, leer er maar mee te leven.


Echter niet iedereen legt zich hierbij neer. Sommigen gaan op zoek. En komen er achter dat de veroorzaker een bron is wat ze nooit hadden gedacht. Gepulsde elektromagnetische genererende aparaten. Van hun eigen draadloze DECT telefoon, of die van de buren. Of een zendmast voor UMTS,GSM,C2000,WIFI,WIMAX of digitenne. Wat hebben ze hier aan gedaan? Misschien komt u door deze website er ook eindelijk achter. De website heeft tot doel deze ervaringen te verzamelen en voor iedereen beschikbaar te stellen!

Onder de knop "Zoeken in ervaringen" vindt u een lijst met ervaringen van lotgenoten.

Onder de knop "Plaats hier uw ervaring" kunt u uw verhaal kwijt over uw zoektocht of het andwoord daarvan.Zweden

Zweden staat over de hele wereld bekend om haar uitstekende zorg en haar goede gezondheid stelsel. De Zweedse overheid erkent dat minstens 3 procent van de bevolking, en er komen er duizenden per dag bij, chronisch ziek is door de microstraling van zendmasten en mobiele telefoons en dat mobiele telefonie de gezondheid althans bij grote groepen mensen wel degelijk ernstig schaad.

Nederland dat bekend staat om haar slechte en peperdure gezondheidsstelsel dat gekenmerkt word door wantoestanden in zorginstellingen en ziekenhuizen waar directies miljoenen verdienen en de belangen van de zieke medemens ondergeschikt zijn gemaakt aan geldgewin, doet helemaal niets aan onderzoek en erkend de mensen niet die door de straling van mobiele telefonie ziek zijn geworden.


Miljoenen mensen ziek.

Het aantal zieken in Zweden is net als in vele andere elanden van de wereld sinds 1997 drastisch toegenomen. Volgens buitenlandse wetenschappers en experts zijn in Nederland minstens 50 procent van de mensen chronisch in min of meerdere mate ziek door de mobiele straling van telefoons en zendmasten.

De ziekteverschijnselen verschillen en lopen uiteen van slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, migraine, concentratie stoornissen, hartritme stoornissen, orgaanklachten zoals lever hart en nierstoornissen en aan kanker gerelateerde ziektebeelden.

Uit recente onderzoeken is vast komen te staan dat de straling van mobiele telefonie KANKER veroorzaakt in de hersenen althans is dat bij ratten en andere dieren vastgesteld.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat hersenen die worden blootgesteld aan micro-straling, worden beschadigd en dat eiwitten weglekken waardoor cellen afsterven. Het beschadigd DNA, kan niet hersteld worden en er vormen zich kankercellen in de hersenen en dan ook in het hele lichaam van de ratten.

Volgens het onderzoek zijn miljoenen mensen ziek door de microstraling van mobiele telefonie en komen er elke dag steeds meer zieken bij en zal de uitwerking van de straling op de lange duur en dan ook over een periode van de komende 15 a 20 jaar honderden miljoenen mensen ziek maken.

De mobiele telefoon industrie heeft ook wetenschappelijk onderzoek laten doen
door door hen zeer dik betaalde experts en soortgelijke onderzoeken ( met ratten, apen en muizen etc) gedaan die echter een totaal ander beeld geven en aantonen dat mobiele telefonie helemaal niet zo schadelijk zou zijn zoals in de onderzoeken van de "tegenpartij" en door zeer geprezen top-experts, werd aangetoond.

Slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, kanker? : het zijn maar enkele van de kwalen die je krijgt van elektromagnetische straling van gsms. Er worden steeds meer studies uitgevoerd, maar de wetenschap blijft verdeeld over de vraag of gsm-gebruik al dan niet schadelijk is voor de volksgezondheid.

Op basis van het voorzichtigheidsprincipe stellen steeds meer mensen en instellingen vragen bij de houding van de overheid, die wordt schuldig verzuim verweten of medeplichtigheid met de machtige spelers in de markt van de mobiele telefonie. De klokkenluiders worden echter op hun beurt beschuldigd van paranoia
en paniekzaaierij.

Wat is er echt van aan? Dat onderzoekt deze ARTE-documentaire van Jean-Chrisophe Ribot. Met een mix van interviews, archiefbeelden, experimenten en animatie schat de film in hoe groot het risico van gsm-gebruik eigenlijk is. Tegelijk is het een reflectie op het groeiende wantrouwen tegenover de industrie en de rol die de wetenschap en de politiek speelt in dit debat.

Wat is goed voor de gezondheid?

Eet gezond en met mate! eet geen vet eten, ga sporten en vermijd asbest, teer en uitlaatgassen van autos's en kankerverwekkende stoffen die tabaksfabrikanten toevoegen aan sigaretten en tabak en ga niet te lang in de zon liggen( want daar krijg je weer huidkanker van), vrij veilig, en leg je mobieltje in de ijskast en ga lekker door met van alles te doen wat goed is en dan is het de keuze die wij al mens mogen maken om te doen wat goed en lekker is voor de geest en het lichaam om gezond te blijven.

Wilt u het naadje van de kous weten? bekijk dan de hele video en ga er maar eens lekker voor zitten en leg je mobieltje en de vette snacks gelijk ook maar even weg in de ijskast.


Tags


Slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, kanker : het zijn maar enkele van de kwalen die worden toegeschreven aan de elektromagnetische straling van gsms.
stralings cells phones gezondheid elektrosmog emf electrical pollution electricity phoneHandy Strahlung

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank