zondag 10 augustus 2014

Zet de Rut Zooi maar liever snel bij het grof vuil


beste bezoekers,


Na een storing bij de host mijndomein.nl de grootste hoster van Nederland met 500 000 klanten ,staan alle sites, fora, petitie sites, de galleries en blogs gelukkig weer online en alles functioneert prima.

Enige tijd kon u anders dan van mijn muziek genieten van pure stilte vrede en een mooie blanke pagina

Maar nu kunt nu weer lekker luisteren en genieten van Stan Radio op deze blog, en op mijn home site Stan Rams Art & Music. en kunt u petities voor een betere wereld tekenen op LNW Petities of bezoekt  u de veelomvattende Gigger Site.

De Techniek is Ziek

De techniek staat voor inderdaad voor niets en bied de mensheid  onder meer gemak en plezier, je hoeft maar op de   knopjes te duwen en klaar is kees,  maar het is ook  zo dat er steeds meer technische snufjes zijn en bijkomen waarvan je niet weet of ze nou echt wel doen waarvoor je ze aanschaft  en zo komen er steeds meer  dingen bij  die je eerst maar eens moet zien te begrijpen en te leren bedienen en dat kan een zware en ook onmogelijke klus zijn  met een toepassing of  apparaat met een handleiding die nog dikker is dan de dikke van dale of met een handleiding die niet compleet is of gewoonweg niet deugd..


Duurkoop Rutzooi

Goedkoop is duurkoop en omgekeerd als een Rutprul u ongelukkig maakt.

Helaas bied techniek een berg ellende met al die vreselijke dingen prullen wapens en apparaten die men uitvind waar van alles mis mee is en die nergens voor deugen. Vliegtuigen storten neer, kogels mortieren en raketten vliegen alle kanten op behalve de enige goede en dat is ver weg van Moeder Aarde zodat ze geen mens of vlieg koe haas konijn poes hond aap en hopelijk ook geen buitenaards wezen kwaad kunnen doen.

Apparaten zijn  ook allemaal dingen en geen enkel ding is precies zoals de politiek voor honderd procent te vertrouwen  want dingen deugen vaak niet door mankementen  of lijden een eigen leven of ze gaan te vroeg of  te laat stuk door slijtage of door verkeerd gebruik en dus moeten die het liefst op tijd vervangen worden en het liefst voor een mooi ding dat deugd, en dan kan zelfs een piepklein onderdeeltje van een apparaat de oorzaak zijn dat het ding hoe mooi en leuk het ook mag zijn niet meer doet waarvoor het gemaakt is, of helemaal niets meer doet en veel erger nog dat er van alles gebeurt dat absoluut niet de bedoeling niet is.

Als uw wasmachine stuk gaat of op hol slaat en de was er vuil uitkomt en uw huis onder het sop loopt dan staat u met kromme zin te dweilen en laat u de machine repareren of gooit het ding de deur uit en schaft gelijk een mooi nieuw model aan zodat u weer kunt gaan wassen en genieten van kraakheldere frisse fleurige kleding.


Als u kookt of rookt en de aansteker is leeg dan smijt u de lege aansteker verstandig weg en koopt een nieuwe of u gebruikt goede oude vertrouwde lucifers  om uw sigaret, de kachel de pijp de open haard en de kaarsjes gezellig mee aan te steken.

Als u verstandig om gaat met uzelf en de natuur dan zorgt u ervoor dat uw dingen niet sneller stuk gaan door grof en roekeloos gebruik en behandeld u uw dingen met respect zorg en liefde want dat geeft meer vreugde en u spaart er een heleboel geld mee uit. Overbodige spullen die u over heeft kunt u ruilen, weggeven of voor een prikje verkopen aan mensen die er heel blij mee zijn en spullen die het niet meer doen kunt u wellicht laten repareren zodat ze nog een mooi 2de leven krijgen en niet in de afvalcontainer belanden maar het is beter de miskopen en prullen die niet deugen  liever gelijk aan het grof vuil te zetten en af te danken.

Als u op het toetsenbord van uw computer de letter v  van vrede intikt en u krijgt op uw scherm een o van oorlog en de e van ellende en als u de d van democratie intikt en u krijgt op uw scherm een dikke c van corruptie en de k van kiesbedrog en een verzoek om nog meer tax  te betalen, of  u tikt een v voor veilig  en krijgt vervolgens  de t van tranen en geweldsdelicten en allerhande tuig en onrecht dat niet besteden en bestraft word voor u neus geserveerd dan is het de hoogste tijd om het vreselijke  Rut Ding het raam uit te gooien want dan zit er echt wel wat meer dan een schroefje los en word u geteisterd door een naar virus.

Dat virus heet "euroites",   het ziekte- crisis- schulden- werkloosheid- onrecht-oorlog-  en ellende veroorzakend  eurovirus  van de Super Elite en harteloze Rut Politiek die u burgers en de wereld zeer ernstige schade berokkenen en veel meer leed en verdriet dan de meest afschuwelijke waarschuwingen die op de tabaksartikelen staan.

Kijk dus vooral goed uit met wat u kiest ,aanschaft en in huis haalt omwille uw gezondheid en veiligheid en het welzijn van uw naasten want het ongeluk zit dan ook nog eens in een klein hoekje.

Ook wil  ik u aanraden liever degelijke Nederlandse producten te kopen, bij de groothandel of bij uw vertrouwde winkelier en  in uw eigen wijk, om daarmee alle hard zwoegende landgenoten te helpen het hoofd boven water te houden in deze Rot Rutte tijden van bezuinigingen en alsmaar  meer crisis.Stan Rams

1 opmerking:

  1. er zijn mensen die denken dat er geen armoede is onder de regering Rutte in het land....die vinden ook dat het Oranjehuis te kort komt en nog meer dan 450 miljoen euro per moet kosten aan belastinggeld ... ik heb dan ook het volgende aan de oranje liefhebber geschreven neen, helaas als je echt goed om je heen kijkt zullen je de schellen van de ogen vallen... en moet je constateren dat er steeds meer armoede is in nederland, en het word steeds erger .. zelfs de publieke omroep heeft pas geleden nog een reportage uitgezonden met de titel de wraak van de rijken waarin haarfijn uitgelegd word hoe de elite en koningshuis zich enorm heeft verrijkt ten koste van miljoenen landgenoten...je zult vast denken dat mensen zonder werk niet willen werken of deugen en misschien heb je wel een andere visie maar ik kan je dan ook adviseren je eens grondig te verdiepen in deze materie .. immers zijn er ook al meer dan 100 000 bejaarden die op wachtlijsten staan en geen goede zorg krijgen, de voedselbanken kunnen de vraag niet aan en veel mensen hebben nauwelijks wat te makken als je dat niet ziet ben je blind...en .nou we hebben een koningshuis dat 400 miljoen kost, het duurste van Europa dat hebben specialisten bekend gemaakt en als je kijkt wat we er aan hebben? waar gaat dat grote geld heen? hooguit een aalmoesje naar een paar vriendjes van de elite...Het Oranjehuis int toeslagen en laat zelfs de jachtpartijen waar dieren worden afgeslacht betalen met burgers geld, ze bezitten aandelen Lockhead en verdienen een vermogen met (de fabrikant van de niet goed funtionerende ramp JSF), en wat dacht je van Schell? Oranje is ook beslist niet bereid maar een euro in te leveren...ze wilden alsmaar meer ook in 2014 ja maar natuurlijk kan een koningshuis wat goeds betekenen als ze er zijn voor het volk en het goede voor beeld geven... Doen ze dat? hoe dan? Ik wens je het beste ... hoop dat je het allemaal ook eens van een andere kant wilt bekijken....

    BeantwoordenVerwijderen

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank