zaterdag 12 juni 2010

De Rijkste Nederlanders

Beste bezoekers,

Zoals bovenstaande video laat zien zijn er aardig wat leuke en succesvolle mensen met een veel meer dan "modaal inkomen", die ook goed kunnen bijdragen aan de Nederlandse samenleving in tijden van crisis door het vrijwillig afstaan van een deel van hun inkomen, zodat het ons allen, en heel het land beter zal gaan.

We mogen met zijn allen toch ook heel trots zijn op ons Koningshuis dat per jaar wel een slordige 4 miljoen extra kost terwijl er in Nederland fors bezuinigd moet worden bij de hardwerkende burgers en honderdduizenden mensen maar moeten zien te overleven op de rand van de armoede.

Bezuinigen? Laten we Oranje vooral in ere houden, en liever een einde maken aan de miljoenen bonussen voor politici en bankdirecteuren en topambtenaren en tevens aan de extreem hoge "inkomens" bij de publieke omroep, want om maar eens gelijk te beginnen bij de sympathieke hoogbegaafde super entertainer en ver boven de rest van het land verheven en door miljoenen bejaarden aanbeden zanger annex lolbroek en wie anders is dat dan dan Paul de Leeuw? Hij verdient 600 000 Euro netto per jaar en word betaald met belastinggeld en dat is wel een beetje aan de erg hoge kant,en als er dan bezuinigd moet worden kan men dat dan ook beter doen daar waar wat te halen valt en waar het de mensen waar het om gaat niet echt pijn doet, zoals bij Paul De leeuw want gezien zijn grote liefde voor de medemens en met name voor de zieken en de ouderen zal hij echt wel graag en van harte 40 procent van zijn riante top-inkomen willen inleveren ten behoeve van een goede zorg voor alle zieke medemensen en ouderen in ons mooie polderland.

Als er dan een schaap over de dam is, dan volgen er vast en zeker meer en dan kunnen de vrijgekomen belastinggelden gebruikt worden om meer handen aan het bed te krijgen in de zorgsector, waar zoveel ouderen en zieken behoefte aan hebben omdat deze zorg helaas op veel plaatsen en instellingen in het land niet geboden kan worden omdat er geen geld en geen middelen voorhanden zouden zijn hetgeen dus wel degelijk het geval is.

De bespaarde miljarden kunnen dan ook beter besteed worden aan werkgelegenheid zodat de mensen die nu kansloos aan de kant staan, aan een echte baan met perspectief worden geholpen zodat zij aan een goede toekomst kunnen werken, en
zij en de kinderen niet meer met een onmenselijk mager inkomen moeten zien rond te overleven.

Als de burgers mogen kiezen tussen een goede en humane zorg voor alle Nederlanders,werkgelegenheid, en flink bezuinigen op topinkomens en miljoenen bonussen, dan zal bij een nationaal referendum blijken dat vrijwel iedereen in Nederland,jong en oud, voor een meer zinvolle en noodzakelijke Oranje verdeling van de welvaart is, en kiest zo goed als iedereen het eerste!

Stan Rams


Bookmark and Share

2 opmerkingen:

 1. Kosten koningshuis Nederland

  Een Belgische politicoloog heeft berekend dat door de hoge kosten het koningshuis van Nederland het op één na duurste is van Europa.

  De kosten van het Nederlandse koningshuis zouden ongeveer 39,6 miljoen euro per jaar bedragen, mits hierbij de kosten voor beveiliging, staatsbezoeken en onderhoud van paleizen buiten beschouwing wordt gelaten. Zouden deze laatstgenoemde kosten ook mee worden gerekend dan stijgen de kosten van het Nederlandse koningshuis tot boven de 100 miljoen euro per jaar.

  Het duurste koningshuis in Europa is de Koninklijke familie van Groot-Brittanië. De jaarlijkse kosten van het koningshuis in Engeland bedragen 46,6 miljoen. Een stuk minder kosten worden er gemaakt voor de koningshuizen van Noorwegen (28 miljoen), België (13,7 miljoen), Denemarken en Zweden (12 miljoen) en de kosten van het koningshuis in Spanje bedragen jaarlijks ca. 8,8 miljoen euro.

  In Luxemburg zijn de kosten voor het koningshuis het laagst. De groothertog en familie kosten de Luxemburgers ongeveer 8,7 miljoen euro per jaar.
  Bron: Nu.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De exacte bedragen zijn niet helemaal bekend en het totaal vermogen van Beatrix is een schatting,

  Het huis der Koningin heeft in 2008 wel in totaal bijna 119 miljoen euro gekost. De grootste kostenposten betreffen beveiliging (ruim 40 miljoen) en het in stand houden en de renovaties van de paleizen (ruim 43 miljoen euro). Aan staatsbezoeken en evenementen is ongeveer 1,5 miljoen uitgegeven.

  Officiele Cijfers?


  De 'Begroting van de Koning' bestaat voor 2010 uit de volgende kosten:

  Beatrix: 5.102.000 euro
  (inkomsten: 834.000 + persoonlijke/materiële uitgaven: 4.268.000)

  Willem-Alexander: 1.376.000 euro
  (inkomsten: 248.000 + persoonlijke/materiële uitgaven: 1.128.000)

  Máxima: 624.000 euro
  (inkomsten: 248.000 + persoonlijke/materiële uitgaven: 376.000)

  Totaal: 7.102.000 euro

  Het totale inkomen van Beatrix, Willem-Alexander en Máxima bedroeg in 2009 nog 6.960.000 euro.

  Functionele uitgaven koningshuis in 2008:

  Personeelskosten: 17.529.000 euro

  Materiële kosten (o.a. rijtuigenpark, verlichting paleizen): 7.611.000 euro

  Kosten vliegtuigen (o.a. vliegreizen staatsbezoeken, onderhoud): 1.388.000 euro

  Onderhoud zeiljacht Groene Draeck: 210.000 euro

  Totaal: 26.738.000 euro

  Bron: Ministerie van Algemene Zaken

  BeantwoordenVerwijderen

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim tweeënhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank