vrijdag 12 juni 2015

Stan Rams Piano & Mp3 Downlaods


Stan Rams Piano MeditatieWhats up baby blues by Stan Rams WK Casio Band

&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Beste bezoekers,
Stan Rams Blues Piano Concert

Klik op de speler > om de set af te spelen. Deze cd bestaat uit een speciale mix van blues, bluesrock en easy listening met Piano, Hammond, Saxofoon, Trompet, The Woef Idols, en lekkere ontspannende muziek voor het slapen gaan.

PS: Wilt u nogmaals de hele set beluisteren, herlaad de pagina of  klik op Reload
Ik wens u veel plezier met de "Whats Up" blues met Drums , Fretless Fender Bass,  Hammond, en Guitar) en dat samen met het dolenthousiaste publiek van gillende fluitende klappende en kwijlende dames en heren.  De songtekst is geinspireerd op  Sweet Blondy in  de gezellige Red Light District Area in Amsterdam en in de originele vorm overgenomen van een verfrommeld papier uit mijn binnenzak.

De track met de live show met Sweet Blondy erbij  kunt hier beluisteren >>> Whats up Sweet Blondy Strip Blues

Luister ook de  Its a bloody shame mix van de Pim Fortuyn Band

Om stoom af te blazen volgen de tracks "Nobody Knows", "Summertime" "New Years Blues", "Christmast Tears" (de eenzaamste Kerst van mijn leven in 2009  in mijn appartement te Heerlen)  om dan lekker enthousiast door te gaan met de Spetterende Show van The Woefs, de jankende blaffende  IDOLS op 4 poten met kwispelende staarten die wat anders willen dan in een kennel opgesloten zitten en wel  lekker vrij zijn en  goed verzorgd worden door een lieve trouwe baas  ... ... en dan zal de als een FENIX uit de as herrezen Jim Morisson u met Stan Rams Band op gepaste wijze vragen om met zijn allen op te komen voor de rechten van de  mensen en van de dieren met  "Petition For Democracy" en vergeet het niet "YOU CAN PETITION!

Note Voor de goede orde ...alle instrumenten heb ik zelf gespeeld o.a op keyboard WK Casio 3300 en gemixed  met het geluid van het publiek uit de zaal en de herrezen sterren.

Na het "Petition For Democracy Concert" kunt u op adem komen met een lekkere bas en kalmerende saxofoon met "Take It easy" om te ontspannen onder de sterrenhemel met "Stars Overture".  Genietend van het immer schone licht van de maan voelt u zich fris en  herboren door  de helende vibraties van  "Moonlight Rebirth" waarop u de grens van  het  onbekende onderbewuste passeert in  "On The Border" en maak u geen zorgen want u  word bij deze ervaring bijgestaan door de immer lieve "Guardian Angels" die over u waken, en in uw dromen en zoetste trance van het sprookje van de liefde  (Fairytale) zorgen dat u heerlijk slaapt en gezond en wel verlicht zonder kater zal ontwaken en met uw beste been weer lekker uit het bed stapt of  gewoon lekker door kunt dromen van al het mooie ... en  zo wens ik u allen toe dat uw wensen  in vervulling mogen gaan.

Stan Rams

Lyrics Whats Up Babe Blues


Whats up  Stan Rams Final  Amsterdam Blues Concert

 Whats up babe


Whats up babe
I woke up in in the morning
looking in your eyes beeb
and I dont know
what ups anymore

moulin rouge amsterdam
and I love you
I want you so bad
everytime is see you
I just want you
in the house of love

Oh baby
I want you
tell me dont you care
I love you su much babe
oh whats up baby
you make me feel
so hot inside

yeah whats up baby
I can only cry
ya better
take out your clothes
and lets make love
all night long

whats up babe
whats up babe
give it a try
we can make it
through the night
whats up baby

whats up baby
don ya want me tonight
love me love me like I do
tell me you love as I love you
give it a try
trough the night

love me like I love you
love me love me like I do
I will love you like a man
give it a try
lets make it trough the night

love me like I love you
love me love me like I do
love me like I love you
love me love me like I do
love me like I love you
love me love me like I do
come on baby
give it a try
what s up baby

let me see the light
please
I want you the way
I love you
whats up baby
whats up baby
Dont you leave me
without saying Goodbeye ....
whats ups baby
oehh oeh yeah
oh yeah oeh yeah

Whats Up Blues Concert Foto 11 Amsterdam Stan Rams

whats up baby
whats up baby
whats up baby
You make me feel
so hot inside
Stan Rams


Amsterdam Red Light District
21 mei 1997


Downloads

Wilt u mijn muziek downloaden?
Zie voor het het overzicht van alle MP3 tracks de pagina  Mp3  Gratis  Downloads

Lots of Love and Music

Stan Rams

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank