dinsdag 20 juli 2010

Oh Nederland Mijn vaderland ik ben dol op jou


Ik rook een sigaret en gelukkig bestaat er nog zoiets als het voordeel van de twijfel dat je een sigaret kan uitmaken als je hem bijna lekker hebt opgerookt maar sigaretten zijn wel duur, en daarvoor werken de ambtenaren dan ook hard als ze van hun werk naar huis gaan, maar "laten we er geen "Hoofdoekjes" om winden, geen enkele rokende of niet rokende allochtoon of autochtoon vind de belastingen en de dure euro of de bezuinigingen leuk, en het is maar de vraag wat men gelooft dat maakt dat mensen wel of niet lief zijn..waar ze ruzie om maken
in de naam van "God" wat toch eerder vaak te maken heeft met een tekort aan liefde, macht, sex ,shag, drank en geld en zo is het overwinnen van de crisis en het formeren van een Kabinet al net zo ingewikkeld als het ontwikkelen van een ontwikkelingsland in ons ontwikkelde polderland , waar iedereen wat anders doet of zegt dat hij of zij denkt dat hij of zij of het in gelooft in te wikkelen of te ontwikkelen en alles wat daartussen ligt, en erin en er weer uit gaat , ergo dus mogen ze het te formeren Kabinet beter gelijk formateren en laten we dan gelijk ook maar spaarzaam zijn met de bezuinigingen zo ook op ons Koningshuis want de met belastinggeld betaalde hoedjes en de paleizen van Beatrix zijn ronduit prachtig en met een schattig prinsenpaar dat een paleis plus 4 sterrenrestaurant bij een sloppenwijk wilde bouwen voor de arme kindertjes.. mag je als nederlander toch echt wel heel erg trots en gelukkig zijn aldus met een "Oranje" dat ons
een maakt als geen andere natie ter wereld.. want eendracht maakt macht en tezamen redden we het echt wel... maak je dus geen zorgen ..leef lekker en geniet van de dag, de momenten ,je dierbaren, de kleine dingen die een mens gelukkig maken want geld alleen zegt niets en we zijn er niet alleen om te werken en je pimpel paars plus te ergeren ... maar om al het ware reine en schone met elkaar te delen en zeg het dan gewoon met bloemen rozen en tulpen ..heb lief tot je 67ste en erna en vertrouw op de stilte en luister naar de taal van je hart... schreeuw niet.. wees beleefd en maar maak verstaanbare respectvolle gebaren tegen de doven die je anders net als de politiek niet kunnen horen, doe zing dans en maak muziek , bid en doe goed , vecht maar maak geen ruzie en sticht vrede, huil af en toe eens lekker uit, deel je vreugde en verdriet en ga opgewekt door het leven met vertrouwen en goede moed en zing vol uit: "Oh Nederland Oh Nederland mijn Vaderland Ik heb Je en mezelf lief" want al worden we allen door de bezuinigingen geplukt... blijf dol op en trouw aan Nederland met haar unieke kleurrijke en dan ook steeds meer grijze en wijze creatieve zielen en als we nou eens allemaal links, rechts en in het midden lekker vol en rond en bont samenwerken en elkaar helpen, ja dan komt alles .....zoals in de goede oude tijden van de gulden en met die lieve schat van een Andre van Duin als "premier" van de lol en goede moed " ja dan komt alles heerlijk helder en dik voor elkaar weer goed!".

Stan Rams


Bookmark and Share

1 opmerking:

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank