maandag 3 januari 2011

Gratis Free Stan Rams Blues Surprise DownloadsBeste  bezoekers,


Wat is nu lekkerder dan in het nieuwe jaar na de drukke feestdagen te ontspannen en relaxen met  easy sunday morning of saturday late night  Piano Blues Improvisates? of iets anders  en dat kan natuurlijk ook want niet iedereen houd van blues,klassiek pop jazz ect en vaak op zijn tijd wel van iets anders
zoals bv   ...rust en .stilte.... en even van ..niets... omdat er van alles...ja alles  behalve liefde ,.. al zoveel is ..... vul het zelf maar in wat u het lekkerste vind.


De meeste en vrijwel alle jaren van mijn artistieke leventje heb ik ontzettend leuk knus gezellig kerst en oud op nieuw gevierd, met naamgenoten, en vrienden.. net als zo goed de hele wereld, maar wat heet de hele wereld? Helaas zijn er ook veel eenzame mensen en anderen die het minder goed getroffen hebben en zijn er al te veel mensen die wel heel erg weinig te vieren hebben zoals de arme kinderen in oorlogsgebieden.


Dit jaar zat ik wel precies om 00.00 u op 1 januari  onder de douche .......wel lekker trouwens na een paar erg drukke weken muziek maken etc en zo was ik alleen in mijn appartement in Heerlen,  alleen behalve dan met "Wolfgang"  en dat is dan mijn vrolijke fluitende piano- kanarie, die altijd gaat meefluiten als ik piano speel haha en dan niet helaas meer ophoud, soms kruip hij over de toetsen en dat geeft dan de  leukste muziek .nee het is dus geen schattige muziek poes.. die over de piano rent maar een simpele doodeenvoudige eigenwijze leuke muzikale kanarie!


De muziek is opgenomen op een WK master piano- keyboard waarvan  de toetsen  geweldig mooi zijn
en alle zin hebben, dat is mooi , ivoor ,dat is de basis, gewoon lekkere muziek
zonder technische hoogstandjes ..maar recht uit het hart.

Ik drink geen  bier.. wijn of sinas  maar wel  koffie en daarbij heerlijke wafels in huis, ook geen huis vol met lieve lachende feestende leuke mensen, geen lawaai, geen schalen met oliebollen en overige lekkernijen, geen knallende champagne kurken. Deze keer geen gebruikelijke "Gelukkig nieuwjaar" knuffels en taferelen in huis, en ik heb ook geen geen vuurwerk gezien, er was  geen lawaai en alleen STILTE  en
in  mijn hoofd dan wel via de koptelefoon heerlijke ontspannende piano muziek.

Doorgaans ben ik  een gezelschap mens  maar vraag me niet hoe ik het voor elkaar gekregen heb?: Ik zat alleen, vroeg me af " Oh God.. waarom moet dit zo zijn, alleen met oud op nieuw is niet leuk maar oke ik heb er ook zelf voor gekozen en moet niet zeuren..toch? en ben dus maar iets zinvols gaan doen en  muziek gaan maken ( met de koptelefoon dan wel ) in mijn appartement, waar ik dan wel omringd ben door lieve vrijwel geen geluid makende lieve bejaarden buren , die echter net als mijn persoon deze keer, oud op nieuw rustig, of wel heel erg stilletjes vieren, of gewoon al om 10 uur slapen.., en dat is wel wat anders dan de mensen massa in de stad , de cafee's en drukke discotheken.. die knallend en feestend dansend bruisend kussend en drinkend het nieuwe jaar inluiden.

Aldus heb ik met oud op nieuw als cadeau voor mijn trouwe lezers en vrienden enkele  Blues Mp3s gemaakt en die zijn lekker gratis te downloaden van mijn Art & Muziek Google site.

Ik heb genoeg geschreven... Klik hier en luister de  Stan Rams Newyear Blues Downloads


PS Klik op de site onder titels bij download!!
Sla het bestand op en speel het dan af in  uw media player

Blues Mp3 s Stan Rams solo piano, orkest en orgel

 
New Years Blues
The Troubles I Have Seen
Whats Up Blues 


Reacties zijn trouwens altijd meer dan welkom...en mag  u sturen naar

Veel blues plezier en alle ontspanning toegewenst!

stanrams@home.nl


Stan Rams

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim twee├źnhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank