woensdag 23 februari 2011

Dress For Success


Please to Meet you Mr Eberhard van der Laan

http://lh3.ggpht.com/_rAbP0QucQSc/TP1y3FWB4VI/AAAAAAAABNo/5s-UEwK3yp4/s512/_MG_1338%20Stan%20Rams%20on%20The%20Catwalk%20I.jpg

Fotografie: Kijk op  Roel Te Hagen Gallery


Dress Fos Success Modeshow


Maandag 29 november verscheen in de winkel van Dress for Success Te Amsterdam de filmploeg van Eén Vandaag en werden opnames gemaakt en interviews gehouden met klanten en vrijwilligers ter gelegenheid van de Modeshow van Dress For Succes.

Met flair en gepaste trots presenteerden  12 enthousiaste modellen, ( waaronder mijn persoon ) zich  tijdens de modeshow aan  ruim honderd aanwezigen die speciaal voor hen naar dit evenement waren gekomen. Hieronder waren aanwezig burgemeester Eberhard van der Laan, stadsdeelvoorzitter Nieuw-West Achmed Baâdoud en andere bestuurders.


Op bezoek bij de Dress winkel

Vanuit een diversiteit aan achtergronden zoals ict-specialist, secretaresse, journalist, stewardess, vrije kunstenaar, directie-secretaresse en muzikant  vonden we de weg naar de Dress for Success winkel op de Burgemeester de Vlugtlaan, en kregen alle mogelijke ondersteuning die Dress For Success te bieden heeft.

Naast een goed kleding-advies werd ruim aandacht besteed aan de presentatie want representatieve kleding en een professionele uitstraling zijn van groot belang  bij een sollicitatie en uiteraard bij het uitvoeren van je baan.


Werkzoekenden en mensen die van een ziektewetuitkering lange tijd moesten rondkomen van een minimale uitkering beschikken vaak niet over de middelen om goede en professionele kleding te kopen en ze verliezen nog wel eens het belang uit het oog  met als gevolg dat de kansen op een baan nog kleiner worden.


In  Nederland word door de overheid heel  veel geld uitgegeven aan miljoenen kostende  re-integratieprojecten waar het wel ontbreekt aan dergelijke ondersteuning en begeleiding.


Het is  sterk aan te bevelen dat overheidsgelden  geheel ten goede komen aan mensen zonder baan die willen werken ,en dat ook alle mogelijke middelen worden aangewend om de mensen hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen!


Dress For Succes weet  van wanten


Dress for Successbied een goede begeleiding.  In de winkel kunnen de klanten kostenloos representatieve kleding uitzoeken en meer dan een kleding-advies, de ondersteuning   krijgen die zij juist nodig hebben zodat zij "Dressed for Success"  op sollicitatiegesprek kunnen gaan.

En zo eindig je dan stralend op de Cat Walk van de  "Dress For Success- Modeshow"


Dress for Success wordt vrijwel geheel gerund door vrijwilligers, die al jaren enthousiast met alle liefde honderden klanten helpen maar dit wil niet zeggen dat Dress geen kosten maakt; integendeel: het versterken van Dress Amsterdam tot een solide organisatie,  verlangt een continue financiële ondersteuning.

Om dit initiatief voort te kunnen zetten en meer mensen te kunnen ondersteunen  is Dress Amsterdam dan ook steeds op zoek naar partners die de organisatie een warm hart toedragen. En juist om deze partners te leren kennen organiseerde Dress de Modeshow waar de genodigden onder het genot van een hapje en drankje niet alleen genoten van de modeshow, maar ook het gesprek aan konden gaan met de klanten van Dress die hen een blik gunden in hun leven.

"Ook mijn pakken gaan voortaan naar Dress for Success"

Onder de kleurige melange van aanwezigen, zoals wethouders, dagelijks bestuur van Nieuw-West, partners en andere geïnteresseerde partijen, bevond zich  burgemeester Eberhard van der Laan,  die op deze mooie avond een werkbezoek bracht aan het stadsdeel Nieuw West.


Zichtbaar genietend van de persoonlijke ontmoeting met Dress for Success en de modellen wist hij vlak voor zijn vertrek, met een warme handdruk nog te benadrukken. “Ook mijn pakken gaan voortaan naar Dress for Success!”

Partner Worden?

Heeft u ook interesse om partner te worden van Dress for Success Amsterdam en wilt u ons ondersteunen?

Fantastisch, u bent van harte welkom! Lees hier meer over het partnership of stuur uw bericht naar bestuur@dfs-amsterdam.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Dress for Success Amsterdam

Burg. De Vlugtlaan 200-204
1063 BT Amsterdam

T (020) 615 73 70
E winkel@dfs-amsterdam.nl

Postadres:
Jan Zwanenburghof 5A
1063 JJ Amsterdam

Coördinator: mevrouw Karel Blanksma
coordinator@dfs-amsterdam.nl of karelblanksma@hetnet.nl

Bestuur: bestuur@dfs-amsterdam.nl

Dress for Success Amsterdam

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00

Woensdag Op afspraak

Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Eerste zaterdag v/d maand: 11:00 - 15:00

Vestigingen van Dress for Success zijn in vele andere steden

Vrijwilligers

Dress For Success Amsterdam


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Als u belangstelling hebt, neem dan contact opnemen met de coördinator.

U kunt een e-mail sturen naar coordinator@dfs-amsterdam.nl of bellen naar (020) 6157370.

Wij zien uit naar uw bericht!

Dress For Success Amsterdam

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Zie ook :  Dress For Success Foto Gallery


GB

Stan Rams

Stancolumn

Bookmark and Share

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons door de sloop voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi ander appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim tweeënhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Ook bleken er vele tientallen mensen erg en heel erg overspannen en ziek te zijn geworden agv de gedwongen verhuizing en de sloop. Helaas zijn er ook mensen overleden agv zelfmoord omdat zij to in het diepst van hun ziel werden geplaagd en gekweld door de woningbouwvereniging die geen enkel gevoel en begrip toonde voor hen die zo verknocht waren aan hun huisje en het gedwongen vertrek niet konden verwerken en dan ook geen enkele bijstand of hulp kregen van de Gemeente.

Op de vlakte die is overgebleven zou binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart moeten verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Van al die mooie plannen is echter niks terrecht gekomen wegens het vreselijke slechte beleid annex wanbeleid van de cultuurvernietigende en door en door corrupte Gemeenteraad van Heerlen.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank