zondag 6 juni 2010

Twitter voor een goed doel


Hallo beste mensen


Twitter is een fenomeen, miljoenen mensen twitteren maar wie heeft nou tegenwoordig nog geen twitter?

Twitter is gratis en een leuk en snel communicatiemiddel met heel veel extra toepassingen die door externe diensten gratis worden aangeboden.

Wie? heeft geen twitter?

Mensen die er niet aan meedoen om een of andere reden of zonder reden of omdat ze niet weten wat het is of het wel weten maar geen reden hebben en dat kan en mag ook.

Miljoenen mensen die geen geld hebben en helemaal niets hebben, geen huis, geen internet en geen pc, en vaak niks om eten te kopen, slachtoffers van oorlog in diverse landen van de wereld en miljoenen mensen die dakloos zijn zoals honderdduizenden zwervers alleen al in New York!.

Miljoenen mensen in alle landen van de wereld en zelfs in Amerika? ja die agv de crisis en werkelijk alles zijn kwijtgeraakt en dakloos zijn geworden!.Hoe moeten die nou rondkomen?

Wie heeft nog geen twitter?

Mensen die hun mening niet mogen uiten omdat ze anders vermoord worden! en hun baan en alles al kwijt zijn omdat ze anders denken en voor de rechten van de mensen opkomen!

Nederland is een vrij land en je mag je mening uiten en zelf "minder fraaie taal"
gebruiken kijk maar naar de partij van Geert Wilders.en ook andere partijen ..maar er zijn landen waar je opgesloten word in een kille gevangenis op water en brood of doodgeschoten word als je kritiek hebt op de regering.


Help daarom Amnesty International!

Amnesty helpt de mensen die om politieke redenen worden vervolgd.

Twitter of kijk naar de site van Amnesty international

Amnesty International werkt voor naleving van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale verdragen en verklaringen voor de mensenrechten. Wij doen over de hele wereld onderzoek naar schendingen van de mensenrechten en voeren actie om die schendingen tegen te gaan.

Kinderen!

Kinderen ? die niets meer hebben om te leven......
Steun de slachtoffers van oorlog, haal de oorlog uit een kind
Help War Child

Freedom 4 All

Dit jaar leven wij 65 jaar in vrede. Wereldwijd groeien miljoenen kinderen nog altijd op in oorlog. We mogen deze kinderen niet vergeten en daarom vraagt War Child juist nu extra aandacht voor hen.

Oorlogskinderen van toen - o.a. Liesbeth List, Koos Postema, Hanneke Groenteman - én oorlogskinderen van nu - Michael, Sorie en Avishag - vertellen hun levensverhaal.

Twitter het nieuws van :
War Child en Ammnesty international

Twitter al uw vrienden en dierbaren zodat meer mensen deze goede doelen kunnen gaan steunen want hulp is ondanks dat er bij de laatste acties wel veel geld is opgehaald steeds en blijvend nodig om de mensen en kinderen te kunnen blijven helpen.

Laten we ons er goed van bewust zijn dat overheden steeds nog veel te weinig doen en politieke partijen nare plannen hebben om te bezuinigen op ontwikkelingswerk en humanitaire hulp.

Als we met zijn allen een beetje bijdragen maak je een groot geheel en redden we meer onschuldige mensen en kinderen.

Twitter nu ook goede doelen en daden, doe het zelf want dat helpt zeker!!


Ps Lees ook de informatie van IDF( International Diabetes Fund) op deze column.
Het Diabetes-fonds.

Diabetes word door deskundigen omschreven als "domino-effect",en dat betekent dat steeds meer mensen sneller achtereen komen te overlijden, en wel jong en oud. Het Diabetes-fonds is al vele jaren goed bezig met preventie en financiert medisch onderzoek. Met name door het werk van door het Diabetes-fonds betaalde Nederlandse wetenschappers kunnen bepaalde vormen van Diabetes alreeds genezen worden. Helaas is er voor alle vormen van Diabetes nog geen adequate behandeling. Met meer middelen en de inzet van meer specialisten, zal echter wel sneller een oplossing komen en juist daarom is steun aan het Diabetesfonds zo belangrijk.


Ja zeker echt doen !

GB

StanBookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Playing The Piano

Free Lance Nederland

freelance nederland gratis inschrijven zzpers en freelanceopdrachtgevers

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Levensweg

Levensweg
Olievefpaneel Stan Rams

Highest Aim

Highest Aim

After the bitter tears
heaven again washed away
the coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim
within each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace from the
Spring of Love

Stan Rams


~~~After the bitter tears

heaven again washed away
the blood coloured earth.

Heaven smiles again
giving us all a new chance
to fulfill our highest aim within
each days new rebirth.

To open hearts to love
and peace to let the sun
of Love and Peace
shine for us all.


***

de aarde

is gekleurd met het bloed
van al tevelen
door regens weggewassen
maar niet de zonde
en het verdriet

de zon schijnt
geeft de mens een nieuwe kans
om het hoogste doel op aarde
te vervullen
het hart te openen,
om samen te werken
aan een wereld
waar iedereen
gelukkig met elkaar
mag zijn

Stan Rams

Stan 2010

Stan 2010
Piano Piano Piano

Zalig Nieuw Jaar dat zit zo dus in elkaar


Beste bezoekers,

Gelukkig Nieuwjaar

We vieren het nieuwe jaar maar je hebt mensen, mensen die zitten en mensen die lopen,en mensen die staan maar ook mensen die niet of nooit stil kunnen zitten sommigen doen zelfs meer dan een lopend mens omdat ze meer dan zitten van alles zitten te doen zonder van hun stoel af te gaan met oud op nieuw en ook het hele jaar maar je hebt ook mensen die niets doen dan zitten en mensen die geld verdienen met zitten en daar zitten er wel heel wat van in de kamer te pitten of te zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten en die komen niet vrij, tenminste zolang ze zitten en dan zijn er nog mensen die vast zitten aan elkaar en niet meer los kunnen komen snapt u nou hoe dat in elkaar zit? dat er mensen zijn die aan elkaar of een ander zitten zonder vast te zitten terwijl ze eigenlijk vast moesten zitten en niet vrij mogen zijn omdat de mensen die zitten te zitten niets ondernemen en niet van hun zitplaats af willen gaan en zo zijn er weer mensen die het niet meer zien zitten, omdat de zitters niet voor hen willen opstaan, en hen niet zien zitten en zo zijn er weer heel wat mensen,die de zitters niet meer zien of ze nu lopen zitten of staan en het liefste de zitters van hun zetel af zouden slaan maar zo zijn er gelukkig ook zitters die opstaan waarvoor ze zijn gaan zitten en hun zetel afstaan aan mensen die het zien zitten om de mensen die het niet meer zien zitten weer aan het lopen te krijgen zodat ze niet meer hoeven te zitten zonder van hun plek af te moeten gaan? snapt u,hoe dat in elkaar zit dat er mensen zijn die liever niet van hun plek afgaan en zo niet dan ga er maar eens lekker voor zitten tenzij u liever wilt lopen of staan of de ogen sluit omdat u het anders ook niet meer ziet zitten..en in dat geval is het raadzaam er niet teveel over in te zitten dat u het niet meer zou zien zitten omdat u anders niet meer voor een ander zou kunnen opstaan en alleen nog maar zou blijven zitten zonder te kunnen opstaan voor de zitters die voor de lopers zijn opgestaan, en ook wel weer eens lekker wil zitten zonder steeds het gevoel te moeten hebben telkens voor een ander op te moeten staan, en daar word een mens echt wel moe van dus blijf maar eens lekker zitten en geniet van je plek zodat je straks uitgerust eens lekker kunt opstaan en het weer helemaal ziet zitten voor het nieuwe jaar.

Ik wens u allen liefde geluk en een goede gezondheid
toe voor nu voor altijd en het nieuwe jaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Stan Rams

Bea Moslima razend populair


Zwarte kleding, hoofd- doekjes en boerkas zijn razend populair in Nederland en een ware hype, en zo zien we op deze foto Hare Majesteit Beatrix in een exclusieve uitvoering van de internationaal befaamde modeontwerper Mohammed Jan Job Ali in haar prachtige outfit verlost van het altijd weer verplichte koninklijk "hoedje" trots poseren voor onze camera.


Trots op de Moskee

TON( Trots op Nederland) ziet Nederland het liefst gevuld met kleurrijke bloem- en tulpenvelden, windmolens, kerken, en dijken die je met een vinger kunt dichten als er een gaatje in zit, een polderland bewoond door mensen die op houten klompen lopen, kaasdragers, Zeeuwse meisjes, jolijke Bartjes en Dik Troms, een land van melk en honing, dol op Calve, Friese Vlag en Zaanse mayonaise en een land waar helaas geen plaats is voor "Kous Kous", "Kebab", een rappende Ali B naast een Moskee.

BeaMoslima voor haar nieuwe paleis

Ze weten niet wat ze missen, bovenstaande foto-simulatie geeft aan hoe schitterend mooi Paleis Soesjesdijk eruit zou zien na de grote multiculturele verbouwing en hoe blij Beatrix zou zijn met haar nieuwe onderkomen ,en zegt U eens eerlijk?

Wie behalve Geert Wilders, zou nou niet echt heel erg trots op Nederland zijn, met Beamoslima en zo een geweldig mooie blauwe moskee?


Stan Rams


Bookmark and Share


Bloesem in de Limburgiastraat te Heerlen

R.I.P Limburgiastraat!


Deze prachtige boom, en nog veel meer bomen in de wijk Meezenbroek ,stonden zo mooi voor mijn kunst-atelier annex appartementje op nr 203 aan de Limburgiastraat, helaas is al dat vertrouwde schoons voorgoed verdwenen.

Woningbouwvereniging Woonpunt zorgde er vervolgens voor dat ik een geweldig mooi appartement kreeg toegewezen.

De sloop van de 7 flats aan de Limburgiastraat heeft vanaf de eerste gesprekken met de bewoners ruim tweeënhalf jaar in beslag genomen

“We zijn onderweg enkele tegen-slagen tegengekomen”, geeft John Scheilen van Woonpunt aan. “Uit nader onderzoek bleek dat er asbest in de dakconstructies verwerkt zat en dat vraagt extra expertise en zorg bij verwijdering. Daarnaast was het niet gemakkelijk om voor alle bewoners en gezinnen uit de flats vervangende woonruimte te vinden. Het aanbod in de wijk is echter beperkt. Maar het is gelukt. Iedereen heeft een mooie nieuwe woning.”

Op de vlakte die is overgebleven zal binnen ongeveer 4 tot 5 jaar aan de Limburgiastraat een nieuw centrumhart verrijzen, met luxe- woningen, parkeervoorzieningen, supermarkten en andere kleine winkeltjes. Met eraan vast een natuurpark. Het is bekend dat de Aldi er komt. Aan invulling van de overige winkels en bovenwoningen wordt nog gewerkt.

Foto' s: Stan Rams

Info: Mijn MSP


Stan Rams

Love & peace to you all Anna Frank